Bezorgen

Afhalen

De meeste artikelen kun je zelf afhalen bij Frechic in Eibergen. Voor de optie ‘afhalen’ kunt u kiezen tijdens het bestelproces. In overleg plannen we dan een dag en tijdstip.

Bezorgen

Frechic bezorgd niet alleen binnen Nederland, maar ook in andere delen van Europa. Momenteel versturen we naar Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, en het Verenigd Koninkrijk. Verzendingen buiten Nederland zijn gelimiteerd in afmeting tot een doos van 1 meter bij 50 centimeter bij 50 centimeter (PostNL afmetingen). Mocht de optie van uw keuze er niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of mail naar info@frechic.nl

De kleinere artikelen worden doorgaans binnen één of twee werkdagen op de post gedaan.

Grote artikelen

Grote artikelen hebben een iets langere levertijd dan kleinere artikelen doordat ik zeker wil zijn dat het transport zonder problemen verloopt. De grotere artikelen van Frechic zijn doorgaans brocante (klein)meubelen die goed ingepakt moeten worden voor verzending. Hierdoor kan het zijn dat de levertijd iets langer is. Grote producten zijn helaas niet te verzenden naar het buitenland voor reguliere tarieven. Mocht u een product willen bestellen buiten de standaard pakketmaten van 100 x 50 x 50 cm neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of mail naar info@frechic.nl.

Is uw e-mailadres bij ons bekend, dan ontvangt u na betaling een verwachte leverdatum. Zodra de track & trace code bekend is, krijgt u deze ook opgestuurd om de verzending te kunnen volgen.

Let op!
Bestellingen voor de Waddeneilanden worden – in verband met de bootovertocht – minstens 1 werkdag later dan de verwachte leverdatum bezorgd.

Verzendkosten

Bij uw bestelling kunt u kiezen uit verschillende verzendopties. U kunt bij ons 24 uur per dag bestellen. Reguliere zendingen gaan per pakketpost. Grote zendingen gaan per koerier. Frechic probeert uw order zo goed mogelijk samen te pakken om de verzendkosten laag te houden. Mocht u een aantal producten hebben besteld die niet samengepakt kunnen worden in een enkel pakket, worden de producten afzonderlijk verzonden. In dit geval wordt u bericht over de totale verzendkosten.

Levertijd

Indien u artikelen bestelt, kunt u rekenen op een levertijd van ongeveer 5 werkdagen. U kunt op elk moment uw orderstatus opvragen door te mailen.